Slechtvalken Catharinakerk vliegen uit

foto Wil Smets

De slechtvalkjongen van de Catharinakerk zijn afgelopen week uitgevlogen. Dat ging goed, met de bekende spannende momenten. Zo heeft het jonge mannetje dat het eerst vertrok vrij laag op de kerk gezeten en een heel kerkplein bezig gehouden met zijn geschreeuw. De tweede is probleemloos gaan vliegen maar het derde jong, een vrouwtje, heeft eerst twee winkels bezocht. Eerst even aangegaan bij de Rambam en even later de winkel twee deuren verderop ingelopen. Hier heb ik haar maar gevangen, omdat niemand meer de winkel inkwam en de verkoper zichtbaar bang was.

De jongen zijn nu zo ver dat ze hun rondjes om de kerk draaien onder toeziend oog van hun ouders.

foto: Frans Hijnen
foto: Frans Hijnen
foto: Frans Hijnen
foto: Frans Hijnen

 

Uitgelichte foto: Wil Smets.